Tanja Schildt-Snyers on kotkalaissyntyinen konserttikitaristi, taiteiden maisteri ja musiikkipedagogi. Hän asuu Itävallassa Wienissä, ja on valmistunut ensimmäisenä suomalaisena kitaristina Wienin musiikkiyliopistosta (Universität für Musik und darstellende Kunst Wien) kitaransoiton solistiselta opintolinjalta professori Brigitte Zaczekin johdolla. Ennen Wieniin muuttoaan Tanja valmistui Helsingin Konservatoriosta lehtori Juan Antonio Muron ohjauksella musiikkipedagogiksi erinomaisin opetusnäytearvosanoin.

Esiintyvänä taiteilijana Tanja on konsertoinut paljon sekä Suomessa että ulkomailla. Tanja on myös voittanut palkintoja useista kansainvälisistä kitarakilpailuista. Soolokonserttien ja kilpailujen lisäksi Tanja on soittanut eri kamarimusiikkikokoonpanoissa ja tehnyt radionauhoituksia.

Vuonna 2009 Tanja Schildt-Snyers perusti musiikkikoulun Wieniin: Musikschule Tanja Schildt, jossa hän toimii mm. koulun johtajana sekä kitaransoitonopettajana.

Wienin kitaraseura Gesellschaft für klassische Gitarre - Wien / Vienna Classical Guitar Society perustettiin vuonna 2011 Tanjan aloitteesta. Hän on yksi seuran perustajahenkilöistä, ja toimii seuran puheenjohtajana.

Vuonna 2013 Tanja perusti kitaraorkesterin Vienna Kids Guitar Orchestra. Suuren suosion saaneessa orkesterissa soittaa tällä hetkellä 5-11 -vuotiaita lapsia.

Lisäksi Tanja opettaa mestarikursseilla ja pitää luentoja.